Huisregels van Manege NOP

Let op

Tijdens feestdagen , de zomervakantie en de kerstvakantie zijn er geen lessen.
Andere vakanties zoals meivakantie en herfstvakantie gaan de lessen gewoon door m.u.v. feestdagen. In de agenda kunt u zien welke feestdagen er geen lessen zijn.

Afzeggen

Afzeggen voor een groepsles kan (bij voorkeur via de mail) tot uiterlijk 22.00 uur de avond tevoren en dan mag de les een andere keer nog ingehaald worden binnen 2 maanden.

Een privéles dient tenminste 24 uur van tevoren worden afgemeld ( bij voorkeur per mail).

Alle ruiters, jong of oud, mogen van ons maximaal drie keer per kwartaal afzeggen (dat betekent dus omgerekend 1 x per maand). Mits deze drie keer op tijd zijn afgezegd mogen deze worden ingehaald.

Meer dan drie lessen per kwartaal afzeggen is voor eigen rekening en mogen niet worden ingehaald (bij langdurige ziekte en in de vakanties dient men even contact op te nemen met de manege). De inhaalperiode wordt ook verkort naar één maand na het afzeggen van de desbetreffende les (één maand is vier weken!).

Afmelding bij voorkeur per mail. Of anders per telefoon (06-13520039).

NIET via Facebook, Whatsapp of mondeling tijdens de les.

Contact op zondagen

De manege is op zondagen gesloten voor lesklanten. Vriendelijk verzoek op zondag niet te bellen, maar te mailen. Manege is wel geopend voor pension- en leaseklanten en voor buitenritten.