Ponykamp

Op Manege NOP hebben wij elk jaar in de zomer gezellige ponykampen. Wij hebben twee soorten kampen, namelijk een slaapkamp en een dagkamp. Bij slaapkamp blijf je zoals het al zegt, slapen op de manege. Je komt op maandagmorgen 10 uur en je gaat pas weer op vrijdag na de BBQ naar huis. Tijdens dagkamp kom je elke dag van 10 tot 18 uur op de manege. Slapen doe je thuis. Ook het dagkamp wordt met een gezellige BBQ afgesloten op vrijdag.

Na afscheid van je ouders/verzorgers gaan wij eerst gezellig kennis maken met elkaar en gaan wij de pony’s en paarden verdelen voor de hele week. Of het nu een lekkere knuffelhaflinger is die het beste bij je past, een gigantisch grote dressuurcrack of een ondeugende sportpony, wij hebben ze allemaal. Laat de week maar beginnen!
Wat heeft een week nog meer in petto; diverse lessen (zoals dressuur, springen, voltige en mennen), buitenritten, horseball, veel waterpret en diverse spelletjes met of zonder de paarden/pony’s.  En natuurlijk nog veel meer, maar wij gaan niet alles verklappen ;p

 

Data en kosten:
Slaapkamp is dit jaar van maandag 18 t/m vrijdag 22  juli 2022.
Kosten € 330,– per persoon. 
Voor het slaapkamp heb je wel rijervaring nodig.

Dagkamp is dit jaar van maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli 2021
Kosten € 290,– per persoon. Of per dag € 64,00 per persoon.
Voor de dagkampen moet je wel op een pony durven, maar rijervaring is niet belangrijk.

Voor meer informatie en een inschrijfformulier kunt u ons altijd mailen.